Moderne woning

Resultaten voor moderne woning

Sleutel op de deur bouwen

Sleutel op de deur bouwen is zeer populair de dag van vandaag ! Wilt u een woning turnkey of sleutel op de deur bouwen? Dan zit je hier goed. De professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez hebben de kennis en ervaring in huis om een sleutel op de deur woning voor u te realiseren.

Moderne huizen

Heb je plannen om een modern of hedendaags huis te bouwen? Moderne huizen en exclusieve moderne woningen ontwerpen is de specialiteit van Architect Gruwez!

Moderne woning bouwen

Woningen Blavier is als bouwonderneming actief in heel België. Wij bouwen zowel rijhuizen als halfopen en open bebouwingen maar ook voor villabouw kun je een beroep doen op Blavier.

Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor je toekomstige woning? Bekijk dan onze inspiratiewoningen en ontdek modellen in zowat elke bouwstijl: van klassiek en landelijk tot heel strak en modern, van compacte rijwoningen tot vrijstaande villa’s. Maak gebruik van de filters om snel de woningen te vinden die het best bij jouw smaak, gewenste bouwstijl en budget passen.

Ook als je al concrete plannen hebt om een huis te bouwen helpen we je graag verder. Woningen Blavier bouwt jouw huis op maat, volgens jouw wensen en verlangens, en met een architect die je zelf kiest. Elke woning is maatwerk. Je kiest zelfs hoe we de woning opleveren: sleutel-op-de-deur, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken, of toch liever casco, zodat je de afwerking zelf onder handen kunt nemen.

Je nieuwe woning bouwen met Woningen Blavier biedt enkele duidelijke voordelen. We adviseren je van het eerste gesprek tot de oplevering. Gedurende het hele traject heb je één aanspreekpunt voor alle praktische, technische, financiële, … vragen.

In beeld: van een saai huis tot een moderne, creatieve woning Renovatie Ik Ga Bouwen.be.
3537 Keer gedeeld. In beeld: van een saai huis tot een moderne, creatieve woning. 12/11/14 om 1454: Bijgewerkt om 1454.: Een woning in haar meest zuivere vorm heeft een zekere schoonheid. Die bewaarde architect Egide Meertens niet alleen, hij versterkte die oervorm ook in de uitbreiding.

vensterbank moderne woning Bouwinfo.
Als het voor de binnenkant is: gewoon rondom uitpleisteren: heel strak. Uiteraard dan wel met vloerverwarming want zo’n’ lelijke bak die dan helemaal vrij hangt, dat is ook niets, maar het is een moderne woning, dus dat zal dan wel zo zijn.

Moderne villa oost vlaanderen Trovit.
De woning werd centraal ingeplant. Rapporteren Bekijk huis. Immovlan.be 30 dagen geleden. Villa te koop Zottegem Immovlan RAG82342. 9620, Zottegem, Oost-Vlaanderen. Deze moderne villa is gelegen net buiten het stadscentrum van Zottegem, in de nabijheid van winkelcentra, scholen en openbaar.

Vande Moortel moderne gevelstenen.
Exclusieve verrassende tendenzen in de moderne bouwstijl. Het is je misschien al opgevallen dat heel wat gezinnen voor een moderne woning kiezen. In elke straat vind je tegenwoordig wel een voorbeeld van moderne architectuur. De juiste gevelsteen kiezen is echter moeilijker dan je denkt. Met Thuis Best bouw je energiezuinig, budgetvriendelijk en zonder toegevingen op het vlak van architecturale kwaliteit. Een minimalistische moderne woning. Een gezellige pastorie. Of een statig herenhuis. Waarvan gaat jouw hart sneller slaan?

Binnenkijken in een moderne woning met een oude ziel
Geef een zoekterm in. Binnenkijken in een moderne woning met een oude ziel. In de woning van Frank en Veerle gaan oud en nieuw hand in hand. Een honderd jaar oude woning met geschiedenis werd omgebouwd tot een moderne, luchtige en functionele woning voor het hele gezin.

Samen met u willen we de woning creëren die uw thuis wordt. We bouwen een huis op maat van uw levensstijl, smaak en budget. Dankzij onze 7 sterke engagementen is niet alleen het eindresultaat een droom, maar ook elke stap die u zet in het bouwtraject.

We zouden het voor onszelf niet anders willen…

Solvis, De moderne woning.

Kies voor strakke en zuivere lijnen met onze moderne design villa’s. Hedendaags, maar altijd tijdloos.

Onze ontwerpen zijn bijzonder licht en ruimtelijk. Wij schenken veel aandacht aan het samenvloeien van uw interieur en exterieur ontwerp.

We gebruiken altijd natuurlijke en strakke materialen voor het ultieme minimalistische ontwerp.

Verken onze moderne nieuwbouwwoningen.

Tags; moderene villabouwb&b kopen frankrijkvakantie braziliedefinitief ontharenunieke trouwringenstriptease brusselvochtbestrijding specialist