Huisliften

Huisliften

Huisliften voor grote en kleine woningen. Comfortlift heeft huisliften met diverse afmetingen die passen in grote en kleine woningen. Met meer dan 50 jaar ervaring in België vinden wij zeker een oplossing voor u.

 

Huisliften – Strobbe Liftsystemen – Strobbe Mobility Solutions

Onze huisliften zijn zo ontworpen dat ze geen diepe liftput vragen. Diverse afwerkingsmogelijkheden, draaideuren of schuifdeuren. Voor binnen en/of buiten.

Huislift nodig? Bekijk enkele leveranciers

Huisliften – MediLifting

De huisliften van Barduva (Litouwen) staan synoniem voor kwaliteit, design, afwerking en klasse. BARDUVA werd opgericht in 1996. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in de productie van huisliften, platformliften en industriële liften.

Stijlvolle Huisliften & Praktische Rolstoelliften | Stannah
Met onze stijlvolle tweepersoons-passagierslift en onze praktische rolstoellift kunnen mensen zich eenvoudig verticaal verplaatsen tussen de verdiepingen in huis. Dankzij de zelfdragende constructie zijn onze huisliften zonder ingrijpende wijzigingen te plaatsen en zijn ze een waardevolle toevoeging voor in elk huis.

VB huisliften

Huisliften passen overal!Huisliften bieden prestige en meerwaarde aan uw huis en kunnen dankzij de compacte afmetingen overal geplaatst worden, zowel binnen als buiten. Onze liften zijn zo ontworpen dat van elke millimeter beschikbare ruimte gebruik wordt gemaakt. De meest voornaamste kenmerken zijn:

snelheid van 0.15m/s
putdiepte: 120mm
hefhoogte max.: 19,5m
aantal stops max.: 6
hoogte laatste verdiep: min. 2200mm in bestaande schacht, min. 2350mm met zelfdragende structuur
minimum vereiste ruimte: 700mm
stroomvoorziening 16A monofasig

De opmars van huisliften
Huisliften in een gezinswoning, de laatste jaren is er steeds meer vraag naar. Ouderen en mensen met een beperking winnen zo aan bewegingsvrijheid. Maar wat maakt huisliften zo aantrekkelijk voor architecten?

“Een DomusLift is multi-inzetbaar, dat is zijn grootste troef”, stelt Françis Verrone, zaakvoerder van Verolift. “Ons liftengamma gaat van uiterst compact – met kooidimensies vanaf 48 op 55 cm – tot zeer ruim en alles tussenin. Ook de verschillende instapmogelijkheden zijn een troef: zelfde zijde, doorlopend of overhoeks. Een DomusLift past zich aan elke omgeving aan. Zo plaatsten we er onlangs één in een bestaande traphal. Maar het kan ook via een berging of door een extra schacht aan de buitenkant van de woning.”

Wow-effect
Als architect krijg je carte blanche qua design. “De perfecte belichting, een specifieke kleur of materiaal …
Alles draagt bij tot de juiste beleving”, weet Françis Verrone. “Samen met de bouwheer creëren we het gewenste wow-effect, tot in de kleinste details.” Ook volledig bedrukte liftwanden behoren tot het aanbod van Verolift. Ideaal voor wie op zoek is naar een eyecatcher van formaat…

Comfortabel en energiezuinig
In het elektrische segment is de DomusLift Gearless een echte voltreffer. Geruisloos en enorm zuinig, geen wonder dat deze lift met elektrische motor zo populair is. Bovendien is de rit opvallend zacht en is er sprake van een perfecte nivellering.

Tags: