Bouwmateriaal – predallen

Predallen

Alweer 5 jaar terug kwam de firma aan het roer van Fien en Tom. Hun innovatieve insteek zorgde voor een frisse wind binnen het bedrijf, wat de bestaande producten sterk ten goede kwam. Door hun gemoderniseerde aanpak gecombineerd met de dagelijkse inspanningen van een hardwerkend en gemotiveerd team, zijn we in staat om een ongeëvenaarde kwaliteit en een vlekkeloze service te leveren.

Leveranciers voor predallen

 

Predallen of welfsels | Bouwinfo

predallen: breedplaatvloeren: breder en minder hoog dan welfsels (daar komt dus een dikkere druklaag op). welfsels: minder breed, dikker. Komt een minder hoge druklaag op meestal.

 

Predallen – Pagina Beheer – Spanbeton Hollevoet

Predallen of breedvloerplaten zijn dunne betonplaten van ongeveer 5 cm dik die dienst doen als onderste schil van een betonplaat die de nodige onderwapening bevat. Deze gewapende betonplaten zijn standaard 2.5m breed en worden aangevuld met de nodige pasplaten.

Een predal bestaat uit hoofd- , verdeelwapening en tralieliggers. De tralieliggers zorgen voor de nodige stijfheid bij het ontkisten, het transport en de plaatsing. Op deze tralieliggers kan gemakkelijk een bovenwapeningsnet geplaatst worden, want de hoogte van de tralieligger is zo bepaald dat de bovenwapening op de juiste hoogte zit, zodat afstandhouders overbodig zijn.

Op de werf moet nog enkel de voegwapening, bijlegwapening en de bovenwapening geplaatst worden, vooraleer de opstortlaag kan aangebracht worden. Dit geheel vormt dan een monoliet volle betonvloer.

 

De Smedt Beton – Breedvloerplaten

Breedvloerplaten (of predallen) zijn dunne, geprefabriceerde betonplaten, die dienst doen als bekistingsbodem van betonnen vloerplaten. De nodige buigwapeningen worden bij fabricatie mee ingebetonneerd in de platen. De standaarddikte van de (gewapende) breedvloerplaten bedraagt 50 mm; deze kan echter variëren in functie van de gevraagde betondekking, wapeningshoeveelheid, totale vloerdikte en bouwtechnische vereisten. Tralieliggers in langsrichting worden voorzien voor de stevigheid bij manipulatie en transport van de breedvloerplaten. Bovendien doen deze tralieliggers dienst als aangrijppunt bij manipulatie van de vloeren en kunnen ze meestal gebruikt worden als afstandhouders voor de bovenwapening.

 

Predallen – J.Janssens & Zonen NV

Een breedplaatvloer, ook predallen genoemd, is een half-geprefabriceerd vloersysteem, bestaande uit gewapende betonplaten. Je kan opteren voor ruwe of gladde. De breedte van de predallen zijn 1.20 m of 2.40 m. Het aantal en de lengtes worden bepaald aan de hand van een legplan. Een legplan wordt opgemaakt op basis van de betonstudie. We spreken dus over maatwerk. linkbuilding bouwsector

 

Predallen | Van Pelt – St.Antonius-Zoersel

Predallen of breedvloerplaten zijn geprefabriceerde bekistingsplaten voorzien van de nodige wapening en voorzien van de nodige tralieliggers zodat na het aanbrengen van de constructieve opstortlaag een monoliete draagvloer ontstaat die in 1 of 2 richtingen dragend kan zijn. Daardoor benadert de breedvloerplaat van alle vloersystemen het meest de ter plaatse gestorte vloer, wat resulteert in één monoliet geheel dat op zichzelf instaat voor de stijfheid van het gebouw.

Tags : inbraakbeveiliginghouten kistenliftstoel –  waterverzachter online kopen – jaeger lecoultre