Vochtbestrdijding

Als uw kelder lekt is, bent u misschien op zoek naar vochtige oplossingen voor vochtcelder om het vochtniveau in het gebied te verminderen. Mogelijk hebt u gevonden dat dampkelders verval voor hout veroorzaken, waterschade door het hele huis veroorzaken en het moeilijk maken om de structuur goed onderhouden te houden. Vochten van vochtkelderproblemen kunnen een complex en duur inspannen. De kwestie van vochtproblemen in kelders worden verergerd door een gebrek aan structurele drainage die staand water in het gebied veroorzaakt. Het bestrijden van vochtkelderproblemen moeten een combinatie van bewezen technieken omvatten, waaronder waterdichtheid, HVAC-ventilatie, afdichtings- en schimmelherstel.

Vochtbestrdijding

Een cementafdichtmiddel kan helpen om vocht te voorkomen dat vocht in de kelder plukt. Het werkt ook om vocht te elimineren dat al in het gebied is. Er zijn twee soorten vochtbarrières die in uw kelder kunnen worden gebruikt. Eén is een vloeibaar membraan dat op de bodem van de Foundation Wall wordt aangebracht en een andere is een lasmembraan dat is bevestigd aan het inwendige van de buitenmuur. Er zijn extra opties zoals een schuimmembraan of een scheurzegel.

Vechtende vocht in uw kelder gaat niet alleen om het repareren van de Foundation Wall en Plafond, maar ook over het afdichten van de muren, vloeren en andere gebieden. Als uw kelder niet goed is afgedicht, brengt condensatie op tussen de betonnen vloer en het interieur van de muren. In de loop van de tijd zal dit vocht in de kelder sijpelen en mogelijk gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals mal of meeldauw. Het vochten van vocht in een kelderwaterdichtingsproject omvat ervoor dat uw basis en vloer op de juiste manier worden afgedicht, dat het gebied voldoende wordt geventileerd en dat alle lekken worden gerepareerd.

Vechtende vocht in een kelder vereist ook een grondig reiniging en desinfectieproces.

Dit zal helpen om bacteriën, schimmels en mallen te elimineren die gedijen in vochtige omstandigheden. Bij het verwijderen van schimmel van een kelder is het belangrijk om alle items uit de kamer, inclusief meubels, tapijt en meubilair te verwijderen. Dit verontreinigde gebied moet goed worden ontsmetten voordat u iets opnieuw installeert. Er is ook een ontvochtiger nodig om het gebied na het schoonmaken uit te drogen.

Vochten van vochtproblemen in uw kelder vereist wel wat werk aan uw kant. U moet de vloer waterdicht maken om te voorkomen dat vocht door het oppervlak doordringt en schimmel en meeldauw veroorzaakt. Het interieur van de buitenmuren moet goed worden afgedicht en geventileerd. Vergeet niet dat het beter is om meer tijd door te brengen dan nodig is om vochtproblemen in een kelder te repareren.

Vechtende vocht in een kelder kan kostbaar zijn als u het probleem niet tijdig behandelt. Het is veel beter om te investeren in kelderwaterdichtingsproducten die je huis kunnen beschermen tegen overstromingen en waterschade. Deze producten zijn verkrijgbaar bij uw lokale Home Improvement Store of op internet. Zorg ervoor dat u al uw opties beschouwt en het product vindt dat het beste werkt voor u en uw gezin.

Onze aanbevolen partners: ADV Works kelderdichtingKelderdichting specialist