appartementsbouw

Appartementsbouw

Architect Gruwez en zijn team zijn gespecialiseerd in appartementsbouw. Ons bureau biedt u een allesomvattende service aan, wij leggen de lat zeer hoog, omdat we werken met duurzame materialen. Architectenbureau Gruwez heeft heel wat jaren ervaring in appartementen bouwen, door onze kennis en ervaring in appartementenbouw is het perfect mogelijk 100 % aan uw verwachtingen te voldoen. Wij doen meer dan ontwerpen alleen, ons team van gedreven vakmensen zullen uw project begeleiden van studie en ontwerp, over ruwbouw, tot een volledig afgewerkt geheel.

Meer specialisten actief in appartementsbouw

 

Morti

Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Dan wilt u uiteraard dat uw bouwproject persoonlijkheid uitstraalt. Of u nu voor een moderne architectuur kiest of eerder te vinden bent voor een rustieke stijl, bij algemene aannemer Morti gaan klasse en karakter hand in hand. Bovendien zijn wij steeds op de hoogte van de laatste trends in woning- of appartementsbouw. Vanaf het ontwerp tot en met de afwerking in gezellige details wordt u begeleid door een ervaren projectleider, die met een deskundig team perfect inspeelt op uw wensen. Laat u inspireren door deze realisaties.

 

Christiaens

Door als aannemer in te zetten op vernieuwende technieken en waardevolle samenwerkingen, blijven we innoveren. Die innovatie is wat ons steeds in een toppositie houdt in onze sector. Onze voorliefde voor geavanceerde technologieën, gecombineerd met ervaring en vakmanschap, zorgt ervoor dat wij, ook als aannemer, duurzame oplossingen kunnen bieden voor de steeds wijzigende vragen van de bouwsector.

 

Vuylsteke-Eiffage.

Op basis van zijn brede ervaring kan Vuylsteke-Eiffage gevat inspelen op de wensen van zowel de kopers als de bouwheer van appartementen. Zo kan het gebruik van eenvoudige draagstructuren bijvoorbeeld de nodige flexibiliteit bieden bij de modulaire inrichting van de ruimtes. De onderneming brengt dergelijke vaak grootschalige projecten met een hoge afwerkingsgraad in een mum van tijd tot een goed einde.

 

Appartementsbouw – Era Domus.

Al sinds het prille begin onderscheiden wij ons door het leveren van een goede kwaliteit met veel aandacht voor detailversnellingsbakken revisie

  • Gebruik van alleen hoogwaardige materialen
  • Moderne of traditionele bouw
  • Advies gedurende het hele bouwproces
  • Afwerking tot in de kleinste details

 

Appartementsbouw | Bouwonderneming Hollevoet

Bent u opzoek naar een betrouwbare aannemer voor de ruwbouw van uw projecten? Met onze jarenlange ervaring binnen de appartementsbouw, beschikken wij over een zeer uitgebreide expertise en vakmannen met ervaring. Wij als ervaren team gaan steeds opzoek naar de nieuwste en efficiëntere manieren om het bouwproces aanzienlijk te versnellen. Zo beschikken wij sinds 2014 over een nieuwe, nog grotere loods voor het produceren van allerhande prefab elementen. Dit laat ons toe om in een kortere tijdspanne uw projecten te realiseren. bruidsjurken

 

Gebroeders Wille.

Als bouwpromotor-aannemer coördineren wij elk bouwproject volledig zelf van beginfase tot eindfase. Hiervoor doen wij voor de volledige realisatie, een beroep op vakkundig personeel en gespecialiseerde bedrijven die reeds jaren voor ons werken.

Elk kandidaat-koper kan zijn/haar appartement volledig naar eigen keuze inrichten. Ook hier hechten we veel belang aan van bij de start van het project tot de oplevering.

Villabouw GruwezExclusieve villabouw